Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31595
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Tiến
dc.contributor.authorPhan, Thị Bích Hạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Ninh
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332647en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31595-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.104-112 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và một số yếu tố liên quan của bệnh nhân gút tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2020 - 2021 = Nutritional status and related factors among gout patients at Saint Paul hospital in 2020 - 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021104.pdf
  • Size : 339,08 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.