Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Linh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Chinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Tâm
dc.contributor.authorHoàng, Hải My
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Nam
dc.contributor.authorTạ, Thanh Nga
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:25Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:25Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332644en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31592-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.91-103 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và một số yếu tố liên quan của người bệnh xơ gan tại Bệnh viện Đại học Y Hà Nội = Nutritional status and related factors of cirrhosis patients at Hanoi medical university hospitalen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021091.pdf
  • Size : 297,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.