Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31586
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Hằng
dc.contributor.authorLương, Quốc Hải
dc.contributor.authorTrần, Văn Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Hưng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:23Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332524en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31586-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.64-70 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleKhẩu phần ăn trước điều trị I-131 của người bệnh ung thư tuyến giáp tại Bệnh viện Nội tiết Trung ương năm 2020 - 2021 = Diet of thyroid cancer patients before I-131 treatment at the National hospital of endocrinology in the period 2020 - 2021en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V146S102021064.pdf323.22 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.