Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31584
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Quỳnh Trang
dc.contributor.authorPhạm, Văn Phú
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:22Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:22Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332522en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31584-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.47-54 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và khẩu phần 24h của người bệnh viêm gan mạn tại Bệnh viện Bệnh Nhiệt đới Trung ương năm 2020-2021 = Nutritional status and 24-hour dietary recall of patients with chronic hepatitis in National hospital of tropical diseases in 2020 - 2021en
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V146S102021047.pdf225.98 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.