Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31577
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Hoàng Oanh
dc.contributor.authorDương, Thị Phượng
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:20Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332504en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31577-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.11-19 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleHiệu quả của dung dịch maltodextrin 12,5% đường uống 2 - 4 giờ trước phẫu thuật cắt túi mật nội soi = Effects of 2 - 4 hours preoperative maltodextrin 12,5% in patient with laparoscopic cholecystectomyen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V146S102021011.pdf271.75 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.