Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31395
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Ngọc
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-12T07:38:26Z-
dc.date.available2023-12-12T07:38:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329726en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31395-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2021 - no.3 - tr.84-92 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (Đại học Đồng Tháp)en
dc.titleKhảo sát hoạt tính kháng oxi hóa và kháng viêm in vitro của cao chiết phần trên mặt đất của cây rau ngổ (Enhydra fluctuans Lour.) = Studying the antioxidant and anti- inflammatory activity of the ethanol extract from the upper parts of Enhydra fluctuans Lour. in vitroen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv392S32021084.pdf385.02 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.