Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31386
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLý, Thị Thanh Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tường Vi
dc.date.accessioned2023-12-12T07:38:23Z-
dc.date.available2023-12-12T07:38:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329717en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31386-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2021 - no.3 - tr.37-45 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (Đại học Đồng Tháp)en
dc.titlePhân lập và tuyển chọn nấm men trong lên men rượu vang sơ ri (Malpighia glabra L.) = Isolation and selection of yeast strains for barbados cherry wine fermentation (Malpighia glabra L.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv392S32021037.pdf1.15 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.