Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31283
Title: | Đánh giá khả năng kháng khuẩn của giấm táo = Assessment of the antibacterial possibility of apple cider vinegar |
Authors: | Trần, Thị Minh Bùi, Phạm Ngọc Anh |
Keywords: | Khoa học (ĐH Văn Lang) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Văn Lang) - 2021 - no.25 - tr.73-80 - ISSN.2525-2429 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329263 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31283 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.