Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31177
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Như Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:56Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:56Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333568en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31177-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.3 - tr.20-30 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleNghiên cứu trích ly tinh dầu ngải cứu, xác định các chỉ số hóa lý và khảo sát hoạt tính kháng khuẩn = Study on extracting mugwort essential oil, determing chemical composition and ini estiga ting anti-bacterial activityen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S032021020.pdf2.51 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.