Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31157
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Bảo Long
dc.contributor.authorTrương, Công Hậu
dc.contributor.authorNguyễn, Đăng Tuấn Dũng
dc.contributor.authorHuỳnh, Lê Thái Bão
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:50Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333890en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31157-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nội tiết và Đái tháo đường - 2021 - no.47 - tr.112-119 - ISSN.1859-4727en
dc.subjectTạp chí Nội tiết và Đái tháo đườngen
dc.titleĐánh giá hiệu quả cải thiện tỷ lệ mỡ cơ thể và mức mỡ nội tạng của phương pháp giảm cân kết hợp giữa tập luyện và dinh dưỡng = The effects of resistance training and nutritional therapy combination on ameliorate body fat percentage and visceral fat levelen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv523S472021112.pdf574.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.