Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31155
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kiều Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Long
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:50Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333507en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31155-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.160-170 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleCác yếu tố ảnh hưởng đến ý định sửdụng ứng dụng baemin đểmua thức ăn của khách hàng ở thành phố hồ chí minh = Factors affecting the intention of using baemin application to buy food of customers in Ho Chi Minh cityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv449V50S22021160.pdf472.19 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.