Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Khắc Kỷ
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Cương
dc.contributor.authorVăn, Thị Xuân Thương
dc.contributor.authorĐinh, Minh Hiệp
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:48Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:48Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333506en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31148-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.2 - tr.3-13 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa và kháng viêm của cao chiết nam Cordyceps Takaomontana phân lập tại Việt Nam = Antioxidant and antiinflammatory activities in vitro of cordyceps takaomontana dl0038a extracts isolated in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S022021003.pdf
  • Size : 3,05 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.