Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31092
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Loan
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hiền
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:32Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:32Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333396en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31092-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.54-65 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleNhững yếu tố thúc đẩy và kìm hãm ý định mua thực phẩm hữu cơ của người tiêu dùng tại thành phố Hồ Chí Minh = Facilitator and inhibitor factors for the organic food purchasing intention of consumers in Ho Chi Minh cityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv449V51S32021054.pdf
  • Size : 436,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.