Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31092
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Loan | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Hiền | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:32:32Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:32:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333396 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31092 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.54-65 - ISSN.2525-2267 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh) | en |
dc.title | Những yếu tố thúc đẩy và kìm hãm ý định mua thực phẩm hữu cơ của người tiêu dùng tại thành phố Hồ Chí Minh = Facilitator and inhibitor factors for the organic food purchasing intention of consumers in Ho Chi Minh city | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv449V51S32021054.pdf | 436.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.