Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phi Hùng
dc.contributor.authorTrần, Quốc Toàn
dc.contributor.authorNguyễn, Anh Tuấn
dc.contributor.authorTrịnh, Ngọc Thảo Vy
dc.contributor.authorNgô, Thị Ngọc Yến
dc.contributor.authorTô, Đạo Cường
dc.contributor.authorĐặng, Ngọc Quang
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:06Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333300en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31004-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội) - 2021 - no.1 - tr.65-71 - ISSN.2354-1075en
dc.subjectKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội)en
dc.titleHoạt chất ức chế tế bào ung thư vú trong quả cây thôi chanh trắng (Tetradium ruticarpum) = Human breast cancer cell inhibitory constituents from Tetradium ruticarpumen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv157V66TNS012021065.pdf
  • Size : 352,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.