Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30994
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLa, Hồng Ngọc
dc.contributor.authorLý, Hải Triều
dc.contributor.authorLâm, Cẩm Tiên
dc.contributor.authorLê, Thị Thu Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:04Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:04Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333289en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30994-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học TP. Hồ Chí Minh - 2021 - no.4-CD1 - tr.68-76 - ISSN.1859-1779en
dc.subjectTạp chí Y học TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleKhảo sát hoạt tính chống oxy hóa in vitro của cao chiết toàn phần và các cao chiết phân đoạn từ vỏ quả lựu (Punica granatum L.) = Investigating the in vitro antioxidant activity of crude extract and its fractions of pomegranate (Punica granatum L.) fruit peelsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv395V25S4CD12011068.pdf
  • Size : 1,4 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.