Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Tặng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:00Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:00Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333280en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30984-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.17 - tr.388-393 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện ngâm trích đến chất lượng cảm quan của rượu trái trâm = Effects of extraction conditions on the sensory evaluation of Syzygium cumini wineen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S172021388.pdf
  • Size : 490,24 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.