Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Bình
dc.contributor.authorNguyễn, Bá Thọ
dc.contributor.authorTrương, Minh Ngọc
dc.contributor.authorVõ, Đình Quang
dc.contributor.authorPhan, Thị Phượng Trang
dc.date.accessioned2023-12-12T07:31:57Z-
dc.date.available2023-12-12T07:31:57Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333274en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30977-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.4 - tr.85-93 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titlePhân lập, tuyển chọn chủng bacillus sp. đối kháng với vi khuẩn ralstonia solanasearum gây bệnh héo xanh trên dưa leo = Isolation and selection of antagonistic bacillus sp. Against ralstonia solanasearum causing bacterial wilt disease in cucumberen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V21S42021085.pdf
  • Size : 567,41 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.