Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.contributor.authorPhan, Duệ Thanh
dc.contributor.authorTống, Thị Mơ
dc.contributor.authorTrần, Thị Thúy
dc.date.accessioned2023-12-12T07:31:55Z-
dc.date.available2023-12-12T07:31:55Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333253en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30969-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội) - 2021 - no.4F - tr.205-214 - ISSN.2354-1075en
dc.subjectKhoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu quy trình tạo đồ uống từ dịch chiết cây tía tô (Perilla frutescens L. Britton) = Study on the process of preparing perilla drinks from Perilla frustescens (L.) Brittonen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv157V66TNS4F2021205.pdf
  • Size : 570,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.