Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Thanh Diệu
dc.contributor.authorBùi, Văn Tâm
dc.contributor.authorĐặng, Văn Sử
dc.date.accessioned2023-12-12T07:31:54Z-
dc.date.available2023-12-12T07:31:54Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333256en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30966-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.4 - tr.3-19 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleXác định hàm lượng ammelide và dicyandiamide trong thức ăn chăn nuôi bằng sắc ký lỏng hiệu năng cao đầu dò ms/ms (hplc-ms/ms) = Determination of ammelide (amd) and dicyandiamide (dcd) in animal feed by high-performance liquid chromatography with a ms/ms detector (hplc-ms/ms)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V21S42021003.pdf
  • Size : 729,89 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.