Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30459
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTôn, Nữ Mỹ Nga
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Dũng
dc.contributor.authorLê, Thị Ngọc Huyền
dc.contributor.authorLê, Văn Chí
dc.date.accessioned2023-12-12T03:29:37Z-
dc.date.available2023-12-12T03:29:37Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278510en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30459-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.27-34 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của thức ăn và độ mặn đến sự thành thục của tôm đất Metapenaeus ensis (De Haan, 1844) bố mẹ = Effect of feeds and salinities on maturity of broodstock greasyback shrimps Metapenaeus ensis (De Haan, 1844)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12020027.pdf796.77 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.