Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Hoa
dc.contributor.authorl, Nguyễn Ngọc Phước
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoàng Oanh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.available2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278500en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30456-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.17-26 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của vi khuẩn lactobacillus fermentum đến một số chỉ tiêu miễn dịch và khả năng kháng bệnh của cá chẽm (Lates calcarifer) = Effects of lactobacillus fermentum dietary supplement on parameters of immune response and bacterial resistance of barramundi (Lates calcarifer)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S12020017.pdf
  • Size : 773,67 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.