Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30456
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Hoa
dc.contributor.authorl, Nguyễn Ngọc Phước
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoàng Oanh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.available2023-12-12T03:29:36Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278500en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30456-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.17-26 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của vi khuẩn lactobacillus fermentum đến một số chỉ tiêu miễn dịch và khả năng kháng bệnh của cá chẽm (Lates calcarifer) = Effects of lactobacillus fermentum dietary supplement on parameters of immune response and bacterial resistance of barramundi (Lates calcarifer)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12020017.pdf773.67 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.