Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30453
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phước Huy
dc.contributor.authorTrần, Thị Tuyết Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:29:35Z-
dc.date.available2023-12-12T03:29:35Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278488en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30453-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y tế công cộng - 2020 - no.51 - tr.50-58 - ISSN.1859-1132en
dc.subjectTạp chí Y tế công cộngen
dc.titleThực trạng nhiễm Salmonella spp. trong thịt lợn và một số yếu tố ảnh hưởng tới điều kiện an toàn thực phẩm của các quầy bán thịt lợn tại chợ Đà Lạt năm 2019 = The situation of Salmonella spp. contamination in pork and some factors affecting the food safety conditions of pork retail shops at Dalat market in 2019en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv402S512020050.pdf364.22 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.