Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30125
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVatsana, Inthapasong
dc.contributor.authorVũ, Thị Hậu
dc.date.accessioned2023-12-12T03:26:57Z-
dc.date.available2023-12-12T03:26:57Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280503en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30125-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.6 - tr.432-438 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titleChế tạo than từ bã đậu nành, nghiên cứu khả năng hấp phụ Cr (VI) của than chế tạo được = Preparation of charcoal from soybean residue and study on absorption capacity for Cr(VI)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V225S62020432.pdf278.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.