Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Hoàng Anh
dc.contributor.authorTrương, Huỳnh Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Tiến
dc.date.accessioned2023-12-12T03:19:23Z-
dc.date.available2023-12-12T03:19:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281988en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29154-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.5 - tr.55-62 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleThúc đấy sản xuất và tiêu thụ nấm bào ngư: Thực trạng và giải pháp tại tỉnh Vĩnh Long = Promoting the production and consumption of abalone mushroom in Vinh Long provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S052020055.pdf
  • Size : 464,2 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.