Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29154
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Hoàng Anh
dc.contributor.authorTrương, Huỳnh Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Tiến
dc.date.accessioned2023-12-12T03:19:23Z-
dc.date.available2023-12-12T03:19:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281988en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29154-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.5 - tr.55-62 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleThúc đấy sản xuất và tiêu thụ nấm bào ngư: Thực trạng và giải pháp tại tỉnh Vĩnh Long = Promoting the production and consumption of abalone mushroom in Vinh Long provinceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S052020055.pdf464.2 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.