Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29072
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Phi Yến
dc.date.accessioned2023-12-12T03:19:01Z-
dc.date.available2023-12-12T03:19:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280595en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29072-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.04 - tr.18-23 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleXử lý vi phạm về an toàn thực phẩm tại thành phố Huế: Thực trạng và một số giải pháp nâng cao hiệu quả = Handling violations of food safety in hue city: current situation and some efficiency improvement solutionsen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S042020018.pdf328.11 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.