Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29001
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Thị Tuyết Nga
dc.contributor.authorLê, Thiên Sa
dc.contributor.authorLương, Đức Vũ
dc.contributor.authorLê, Văn Luân
dc.date.accessioned2023-12-12T03:18:42Z-
dc.date.available2023-12-12T03:18:42Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283351en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29001-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.2 - tr.59-67 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleThành phần hóa học cơ bản và một số tính chất vật lý của cá ngừ đại dương đánh bắt tại Việt Nam = Proximate chemical components and some physical properties of ocean tuna caught in Vietnamen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S22020059.pdf769.53 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.