Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28448
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Quân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Lan
dc.contributor.authorChu, Hoàng Mậu
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:07Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:07Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280387en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28448-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.38 - 43 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleHàm lượng dinh dưỡng và enzyme của một số giống đậu Nho nhe )Vigna umbellata) thu tại tỉnh Điện Biên Sơn La và Lai Châu = Nutritional quality and enzyme activity of rice bean (Vigna umbellata) collected in Dien Bien, Son La and Lai Chau provincesen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V62S052020038.pdf600.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.