Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28446
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Phương Thảo
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Hằng
dc.contributor.authorGiang, Trung Khoa
dc.contributor.authorHoàng, Đình Hòa
dc.contributor.authorVũ, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:06Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280386en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28446-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.32 - 37 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của giống và vùng địa lý đến chất lượng hạt chè và dầu hạt chè Camellia sinensis O. Kuntze ở Việt Nam = Effect of variety and cultivation place on the quality of tea (Camellia sinensis O. Kuntze) seed and tea seed oil in Vietnamen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8V62S052020032.pdf578.52 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.