Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Phương Thảo
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Hằng
dc.contributor.authorGiang, Trung Khoa
dc.contributor.authorHoàng, Đình Hòa
dc.contributor.authorVũ, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:06Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280386en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28446-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.32 - 37 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của giống và vùng địa lý đến chất lượng hạt chè và dầu hạt chè Camellia sinensis O. Kuntze ở Việt Nam = Effect of variety and cultivation place on the quality of tea (Camellia sinensis O. Kuntze) seed and tea seed oil in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V62S052020032.pdf
  • Size : 578,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.