Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28329
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T03:11:55Z-
dc.date.available2023-12-12T03:11:55Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285891en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28329-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Xã hội (Thành phố Hồ Chí Minh) - 2020 - no.3 - tr.53-62 - ISSN.1859-0136en
dc.subjectKhoa học Xã hội (Thành phố Hồ Chí Minh)en
dc.titleGiá trị văn hóa ẩm thực của các tộc người thiểu số ở tỉnh Hà Giang trong phát triển kinh tế, du lịch hiện nayen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv212S32020053.pdf
  • Size : 347,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.