Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28329
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Thị Bích Lan | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:11:55Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:11:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285891 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28329 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Xã hội (Thành phố Hồ Chí Minh) - 2020 - no.3 - tr.53-62 - ISSN.1859-0136 | en |
dc.subject | Khoa học Xã hội (Thành phố Hồ Chí Minh) | en |
dc.title | Giá trị văn hóa ẩm thực của các tộc người thiểu số ở tỉnh Hà Giang trong phát triển kinh tế, du lịch hiện nay | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv212S32020053.pdf
Size : 347,07 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.