Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28255
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Chung
dc.contributor.authorPhạm, Bằng Phương
dc.contributor.authorTạ, Thị Lương
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.contributor.authorTrần, Văn Chí
dc.contributor.authorĐinh, Thị Kim Hoa
dc.contributor.authorVi, Đại Lâm
dc.date.accessioned2023-12-12T03:11:34Z-
dc.date.available2023-12-12T03:11:34Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285052en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28255-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.8 - tr.176-181 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của độ tuổi thu hoạch đến chất lượng quả chuối tây Bắc Kạn sau quá trình dấm chín bằng khí ethylene ngoại sinh = Study the effect of harvesting maturity on the quality of Backan’s tay banana fruit after ripening applied exogenous ethyleneen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V225S82020176.pdf240.13 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.