Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28249
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Quỳnh
dc.contributor.authorĐồng, Quang Huy
dc.contributor.authorĐào, Thùy Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:11:33Z-
dc.date.available2023-12-12T03:11:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285031en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28249-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.8 - tr.31-37 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titleNghiên cứu bào chế cốm chứa chất chiết từ chè xanh và nghệ vàng = Study on preparation of granulated containing polyphenol, curcumin extracted from green tea and curcuma longaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V225S82020031.pdf202.56 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.