Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Nhựt Đông
dc.contributor.authorLê, Anh Duy
dc.date.accessioned2023-12-12T03:11:06Z-
dc.date.available2023-12-12T03:11:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299776en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28146-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.44en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleNGHIÊN CỨU SỬ DỤNG BÃ THẢI CÀ PHÊ LÀM CƠ CHẤT TRỒNG NẤM HOÀNG ĐẾen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 46988-529-148778-1-10-20200327.pdf
  • Size : 953,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.