Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27843
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Xuân Hiển
dc.contributor.authorLê, Thị Thúy Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T03:05:12Z-
dc.date.available2023-12-12T03:05:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=300842en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27843-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Đại học Đồng Tháp: Chuyên san Khoa học Tự nhiên - 2020 - no.3en
dc.subjectTạp chí Khoa học Đại học Đồng Tháp: Chuyên san Khoa học Tự nhiênen
dc.titleSỰ THAY ĐỔI THÀNH PHẦN HÓA HỌC CỦA XOÀI BA MÀU (Mangifera Indica) THEO ĐỘ TUỔI THU HOẠCH TRỒNG TẠI HUYỆN CHỢ MỚI, AN GIANG = CHANGES IN CHEMICAL COMPOSITIONS OFTRREE-COLOREDMANGO (Mangifera Indica) UPONITS HARVESTING AGES IN CHO MOI, AN GIANGen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.