Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lan Thương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai
dc.contributor.authorPhạm, Thu Trang
dc.date.accessioned2023-12-12T03:03:46Z-
dc.date.available2023-12-12T03:03:46Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=301415en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27558-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Trường Đại học Hồng Đức - 2020 - no.49en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleỨNG DỤNG CHẾ PHẨM SINH HỌC TRONG SẢN XUẤT CÀ CHUA THEO HƯỚNG VIETGAP TẠI THÀNH PHỐ THANH HÓA = APPLYING BIOLOGICAL PRODUCTS IN TOMATO PRODUCTION IN COMPLIANCE WITH VIETGAP STANDARD IN THANH HOAen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 49487-1045-153216-1-10-20200729.pdf
  • Size : 4,79 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.