Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27174
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Hồng Hoa
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Thị Diễm Trinh
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorTrương, Thị Ngọc Thùy
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:29Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285671en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27174-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.7 - tr.287-291 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleKhảo sát khả năng kháng oxy hóa của dịch chiết từ vỏ quả thanh long ruột đỏ (Hylocereus polyrhizus)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S072020287.pdf270.72 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.