Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Hồng Hoa
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Thị Diễm Trinh
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorTrương, Thị Ngọc Thùy
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:29Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285671en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27174-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.7 - tr.287-291 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleKhảo sát khả năng kháng oxy hóa của dịch chiết từ vỏ quả thanh long ruột đỏ (Hylocereus polyrhizus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S072020287.pdf
  • Size : 270,72 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.