Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27142
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Mai
dc.contributor.authorĐỗ, Quang Giám
dc.contributor.authorĐỗ, Văn Viện
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287575en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27142-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.09 - tr.777-785 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleHành vi người tiêu dùng thực phẩm nhập khẩu ở Việt Nam: Một số vấn đề lý luận = Consumer Behavior Towards Imported Foods in Vietnam: Theoriesen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V18S092020777.pdf346.41 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.