Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Phượng
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Việt
dc.contributor.authorVũ, Thanh Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hải Xuân
dc.date.accessioned2023-12-12T02:58:52Z-
dc.date.available2023-12-12T02:58:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287324en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27070-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.01 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleĐánh giá ảnh hưởng của biện pháp tỉa quả và vật liệu bao quả tới kích thước và chất lượng quả giống táo 05 (Ziziphus mauritiana Lamk.) = Effects of Fruit Pruning and Wrapping Materials on Fruit Size and Quality of Jujube Fruit (Ziziphus mauritiana Lamk.) Variety 05en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V18S012020014.pdf
  • Size : 1,2 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.