Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27029
Title: | Sử dụng vỏ chanh leo, lõi ngô, bã mía trong hỗn hợp thức ăn lên men thay thế cây ngô ủ chua cho bò cái tơ tại Mộc Châu - Sơn La = Use of Passion Fruit Peel, Dry Maize Cobs and Sugarcane Bagasse in the Fermented Total Mixed Ration to Replace Maize Silage for Holstein Heifers in Moc Chau - Son La |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.05 - ISSN.2588-1299 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287453 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27029 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.