Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27029
Title: Sử dụng vỏ chanh leo, lõi ngô, bã mía trong hỗn hợp thức ăn lên men thay thế cây ngô ủ chua cho bò cái tơ tại Mộc Châu - Sơn La = Use of Passion Fruit Peel, Dry Maize Cobs and Sugarcane Bagasse in the Fermented Total Mixed Ration to Replace Maize Silage for Holstein Heifers in Moc Chau - Son La
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.05 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287453
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27029
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V18S052020332.pdf
  • Size : 692,09 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.