Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26986
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBiền, Quốc Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:54:24Z-
dc.date.available2023-12-12T02:54:24Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287562en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26986-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Con Người - 2020 - no.1 - tr.65-74 - ISSN.0328-1557en
dc.subjectNghiên cứu Con Ngườien
dc.titleTác động của khoa học và công nghệ đến lĩnh vực lương thực, thực phẩm và thể lực con người Việt Namen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv249S012020065.pdf473.56 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.