Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Bình Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thu
dc.date.accessioned2023-12-12T02:54:12Z-
dc.date.available2023-12-12T02:54:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280610en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26950-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.257 - tr.43 - 48 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng các mức xơ trung tính đến sự tiêu hóa chất hữu cơ ở in vitro của khẩu phần bò thịten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2572020043.pdf
  • Size : 443,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.