Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hiệp
dc.contributor.authorBùi, Quang Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Hùng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-12T02:54:04Z-
dc.date.available2023-12-12T02:54:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280614en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26925-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.257 - tr.63 - 68 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleSử dụng vỏ chanh leo, lõi ngô trong hỗn hợp thức ăn lên men cho bò tiết sữa tại Việt Namen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2572020063.pdf
  • Size : 516,83 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.