Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26840
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Văn Thanh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:53:37Z-
dc.date.available2023-12-12T02:53:37Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286099en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26840-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.8 - tr.352-357 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp trích ly và thanh trùng đến hợp chất sinh học của nước giải khát lá ổi (Psidium guỵjava L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S82020352.pdf
  • Size : 408,78 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.