Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26787
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Độ
dc.contributor.authorThị, Linh Duyên
dc.contributor.authorHuỳnh, Thanh Duy
dc.contributor.authorTrần, Nhân Dũng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:53:20Z-
dc.date.available2023-12-12T02:53:20Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286096en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26787-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.8 - tr.346-351 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleKhảo sát hàm lượng polyphenol tổng, saponin tổng và hoạt tính kháng oxy hóa từ cao chiết cây đinh lăng (polyscias fruticosa (L.) harms)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S82020346.pdf331.3 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.