Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26563
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hằng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:52:06Z-
dc.date.available2023-12-12T02:52:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288318en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26563-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.93-102 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleTối ưu điều kiện trích ly thu nhận betalain từ củ dền Beta vulgaris var. rubra (L.) Moq = Optimization of extraction of betalain from red beetroot (Beta vulgaris var. rubra (L.) Moq)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S022020093.pdf
  • Size : 546,3 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.