Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26563
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hằng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:52:06Z-
dc.date.available2023-12-12T02:52:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288318en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26563-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.93-102 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleTối ưu điều kiện trích ly thu nhận betalain từ củ dền Beta vulgaris var. rubra (L.) Moq = Optimization of extraction of betalain from red beetroot (Beta vulgaris var. rubra (L.) Moq)en
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S022020093.pdf546.3 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

24
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.