Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Tấn Hiệp
dc.contributor.authorTrần, Nguyễn An Sa
dc.contributor.authorLê, Thị Châu Phi
dc.contributor.authorNguyễn, Phúc Thúy
dc.contributor.authorMai, Thị Thuỳ Trang
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:34Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:34Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288304en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26533-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.96-106 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleTổng hợp nano bạc từ chiết xuất vỏ chanh dây tím và ứng dụng xác định ion Pb2+, Zn2+ trong môi trường nước = Synthesized silver nanoparticles using peel extract of purple passion fruit and application in the detection of Pb2+, Zn2+ ions in aqueous mediumen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S012020096.pdf
  • Size : 1,45 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.