Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khánh Hoàng
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Mỹ
dc.contributor.authorLê, Hùng Anh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:33Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288303en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26531-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.87-95 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleNghiên cứu khả năng xử lý phosphate của vi khuẩn Bacillus subtilus phân lập từ nguồn nước thải chế biến thủy sản = Study on phosphate removal ability of Bacillus subtilis isolated from seafood processing wastewateren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S012020087.pdf
  • Size : 500,44 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.