Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26524
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Dân
dc.contributor.authorNgô, Hữu Toàn
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288231en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26524-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1933-1939 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleNghiên cứu nuôi vỗ cá ong bầu Rhynchopetaltes oxyrhynchus (Temminck & Schlegel, 1842) bằng các khẩu phần thức ăn khác nhau tại tỉnh Thừa Thiên Huế = Effects of different diets on maturity of Rhynchopetaltes oxyrhynchus (Temminck & Schlegel, 1842) in Thua Thien Hue provinceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V4S220201933.pdf375.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.