Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26459
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Hoài Linh
dc.contributor.authorLê, Thị Thanh Trân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tố Uyên
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:11Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:11Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302614en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26459-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleSỬ DỤNG KỸ THUẬT CHIẾT ĐIỂM MÙ KẾT HỢP VỚI PHƯƠNG PHÁP QUANG PHỔ HẤP THỤ PHÂN TỬ ĐỂ XÁC ĐỊNH HÀM LƯỢNG KẼM TRONG MỘT SỐ MẪU RAU THƯƠNG PHẨM TẠI ĐÀ LẠT = UTILIZATION OF CLOUD-POINT EXTRACTION COMBINED WITH MOLECULAR ABSORPTION SPECTROSCOPY FOR DETERMINATION OF ZINC FROM VEGETABLES TAKEN AT DALAT MARKETSen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.