Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLý, Thị Thu Lan
dc.contributor.authorLâm, Thái Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:44:55Z-
dc.date.available2023-12-12T02:44:55Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280632en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26244-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.256 - tr.71 - 75 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng bổ sung bột cá trong khẩu phần lên năng suất và chất lượng trứng gà ISA Brown giai đoạn 42-54 tuần tuổien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2562020071.pdf
  • Size : 403,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.