Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26236
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorNguyễn, Hoài Thương
dc.date.accessioned2023-12-12T02:44:52Z-
dc.date.available2023-12-12T02:44:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280684en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26236-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & phát triển nông thôn - 2020 - no.3+4 - tr.127 - 133 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & phát triển nông thônen
dc.titleXác định hàm lượng α, β, δ-Tocopherol, γ-Oryzanol và khảo sát hoạt tính kháng oxy hóa của một số dầu cám gạo ở Cần Thơen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S03-042020127.pdf609.15 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.