Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26236
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Trọng Tuân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hoài Thương | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:44:52Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:44:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280684 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26236 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & phát triển nông thôn - 2020 - no.3+4 - tr.127 - 133 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & phát triển nông thôn | en |
dc.title | Xác định hàm lượng α, β, δ-Tocopherol, γ-Oryzanol và khảo sát hoạt tính kháng oxy hóa của một số dầu cám gạo ở Cần Thơ | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S03-042020127.pdf
Size : 609,15 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.